Verloskundige Praktijk Nieuwkoop

Gastenboek

Naam:

Bericht:


om spam tegen te gaan, gelieve de bovenstaande 4 cijfers in te tikken
De 4 cijfers zijn:MUG
We zijn opzoek naar mensen die werken met ultrasoon geluid. Wij willen weten wat het doet met uw gezondheid. Meer informatie? www.mug.pieptonen.nl
Roely.
Pracht website... wat verlang ik dan weer naar de tijd van zwanger zijn en een baby s krijgen. ik zelf mocht 5 prachtige kinderen in mijn armen sluiten en jij Wijnie was altijd in de buurt. Dat gevoel blijft echt voor altijd, zelfs nu ik op 29 april 2015 voor het eerst oma wordt van mijn oudste Kevin.😄 geboren 22 dec 1987!
Ik wens jou (jullie) alle goeds en nog steeds bedankt voor die prachte tijden van ooit! Lieve groet Roely ( mam van Kevin,Gwenny,Yentl,
Shane en Ginny.
Corien en Jannie
Hallo Wijnie!!!
Wat leuk je te zien. Ken je ons nog? Wel heel lang geleden.
We waren herinneringen aan het ophalen en kwamen zodoende op je site. Hoop dat het heel goed met je gaat!
Hartelijke groet van ons..
( ik ben ook nog werkzaam, zit samen met een collega in Tiel.)
Ben
Het Meldpunt Schadelijk Geluid is opzoek naar mensen die ervaringen hebben met hoge tonen die een dieren verjager/kattenverjager produceert in de tuin. Vooral kinderen hebben hiervan veel hinder. Klachten die reeds bekend zijn zeer verontrustend, zoals oorsuizingen (tinnitus), hoofdpijn en oorpijn. Meer informatie vind u op http://www.pieptonen.nl of belt u met 06 49 13 77 77.
Barbara
Wat een mooie website,Wijnie en Annegien! Hoop jullie gauw weer te zien.
achieng65
Proficiat met je dochter
jill en marcel van leeuwen houssart
Super al deze info!!!
Fiona
Wat een leuke site.
Veel succes er mee.

Groetjes,
Fiona
baby nieuws
Jens van der Meer is geboren op 15 mei 2017.
Puck Vork is geboren op 5 april 2017.
Wesley Bakker is geboren op 3 januari 2017.
mail ons jouw babyfoto
bekijk alle babies
leuke boeken
Zwanger In Zwanger kun je werkelijk alles lezen over de zwangerschap – vanaf de periode nog voor de bevruchting tot en met de bevalling en de kraamtijd. Het boek geeft informatie over alle actuele onderwerpen, zoals zwanger worden na kunstmatige bevruchting volledige beschrijving »
Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt. Alles wat u nooit over zwangerschap en baby's wilde weten. Wat zijn hormonen en hoe ga ik er mee om? Hoe herken ik een wee als ik er een tegenkom? Wat is het nut van ontsluiting, Daphne Deckers en een tangbevalling? volledige beschrijving »
wat eten/ wat niet eten
Sla geen maaltijd over en verdeel de maaltijden goed over de dag. Maak gebruik van 3 niet te grote hoofdmaaltijden lees meer »