Verloskundige Praktijk Nieuwkoop

Centering Pregnancy van start!

Op dinsdag 10 juni 2014 zijn we begonnen met onze eerste bijeenkomst Centering Pregnancy. Een groep enthousiaste zwangeren tussen de 9 en 13 weken mocht het spits afbijten. De reacties waren positief. Al in deze eerste groepsbijeenkomst was te merken hoe vrouwen in dezelfde zwangerschapsfase elkaar kunnen empoweren en ondersteunen. Dat belooft wat voor de rest van de bijeenkomsten.

Meer informatie over Centering Pregnancy vind je op: www.centeringhealthcare.nl

Ben je net zwanger en wil je ook meedoen? Wacht dan niet te lang met je bij ons in te schrijven, dan delen we je in in de volgende groep!
baby nieuws
Jens van der Meer is geboren op 15 mei 2017.
Puck Vork is geboren op 5 april 2017.
Wesley Bakker is geboren op 3 januari 2017.
mail ons jouw babyfoto
bekijk alle babies
leuke boeken
Zwanger In Zwanger kun je werkelijk alles lezen over de zwangerschap – vanaf de periode nog voor de bevruchting tot en met de bevalling en de kraamtijd. Het boek geeft informatie over alle actuele onderwerpen, zoals zwanger worden na kunstmatige bevruchting volledige beschrijving »
Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt. Alles wat u nooit over zwangerschap en baby's wilde weten. Wat zijn hormonen en hoe ga ik er mee om? Hoe herken ik een wee als ik er een tegenkom? Wat is het nut van ontsluiting, Daphne Deckers en een tangbevalling? volledige beschrijving »
wat eten/ wat niet eten
Sla geen maaltijd over en verdeel de maaltijden goed over de dag. Maak gebruik van 3 niet te grote hoofdmaaltijden lees meer »