Verloskundige Praktijk Nieuwkoop

Onze visie

We streven naar het geven van professionele zorg en persoonlijke aandacht. We willen graag vrouwen bewust maken van hun eigen vermogen om, zo veel als mogelijk is, op eigen kracht een kind te krijgen en vinden daarbij de sfeer van privacy en intimiteit erg belangrijk.

Ons doel is om zorg naar behoefte te verlenen tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Een zwangerschap en bevalling zijn hele bijzondere, maar ook hele normale en natuurlijke processen. Wij waken tijdens zwangerschap, bevalling en kraamtijd over het verloop van deze processen en verwijzen je indien nodig naar andere specialisten.

Wij zien in dat het onvermijdelijk is om soms gebruik te moeten maken van de door techniek en medische wetenschap geboden hulp. Niet alle zwangerschappen verlopen zonder problemen.
Het is alleen de kunst om dit pas te doen als het noodzakelijk is omdat ingrijpen in natuurlijke processen ook tot gevolg kan hebben dat er méér problemen ontstaan dan wanneer de natuur zijn kans krijgt en er rustig afgewacht wordt.
baby nieuws
Jens van der Meer is geboren op 15 mei 2017.
Puck Vork is geboren op 5 april 2017.
Wesley Bakker is geboren op 3 januari 2017.
mail ons jouw babyfoto
bekijk alle babies
leuke boeken
Zwanger In Zwanger kun je werkelijk alles lezen over de zwangerschap – vanaf de periode nog voor de bevruchting tot en met de bevalling en de kraamtijd. Het boek geeft informatie over alle actuele onderwerpen, zoals zwanger worden na kunstmatige bevruchting volledige beschrijving »
Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt. Alles wat u nooit over zwangerschap en baby's wilde weten. Wat zijn hormonen en hoe ga ik er mee om? Hoe herken ik een wee als ik er een tegenkom? Wat is het nut van ontsluiting, Daphne Deckers en een tangbevalling? volledige beschrijving »
wat eten/ wat niet eten
Sla geen maaltijd over en verdeel de maaltijden goed over de dag. Maak gebruik van 3 niet te grote hoofdmaaltijden lees meer »