Verloskundige Praktijk Nieuwkoop

Wie zijn we

Bij verloskundige Praktijk Nieuwkoop werken twee verloskundigen: Wijnie en Annegien. Selma is onze praktijkassistente. Je kunt haar aan de telefoon krijgen of tegenkomen bij Centering Pregnancy. Klik op een persoon op de foto voor meer informatie.


Waarneming

Als waarneemster werkt sinds september 2016 Elsbeth Treur als waarnemend verloskundige voor de praktijk. Zij vangt het zwangerschapsverlof van Anngenien op en zal ook daarna waarschijnlijk nog werkzaam blijven in de praktijk. 

 
Stagiaires

Omdat we het belangrijk vinden dat toekomstige verloskundigen goed worden opgeleid, begeleiden wij af en toe stagiaires. Een stagiare verricht alléén handelingen die ze op de opleiding al heeft behaald, en uiteraard onder supervisie van een van ons. Ook heeft ze, net als wij, beroepsgeheim.
Mocht je toch bezwaar hebben tegen de aanwezigheid van een stagiaire kun je dat aan ons kenbaar maken.
baby nieuws
Jens van der Meer is geboren op 15 mei 2017.
Puck Vork is geboren op 5 april 2017.
Wesley Bakker is geboren op 3 januari 2017.
mail ons jouw babyfoto
bekijk alle babies
leuke boeken
Zwanger In Zwanger kun je werkelijk alles lezen over de zwangerschap – vanaf de periode nog voor de bevruchting tot en met de bevalling en de kraamtijd. Het boek geeft informatie over alle actuele onderwerpen, zoals zwanger worden na kunstmatige bevruchting volledige beschrijving »
Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt. Alles wat u nooit over zwangerschap en baby's wilde weten. Wat zijn hormonen en hoe ga ik er mee om? Hoe herken ik een wee als ik er een tegenkom? Wat is het nut van ontsluiting, Daphne Deckers en een tangbevalling? volledige beschrijving »
wat eten/ wat niet eten
Sla geen maaltijd over en verdeel de maaltijden goed over de dag. Maak gebruik van 3 niet te grote hoofdmaaltijden lees meer »