Junel Slappendel stelt zich voor

Per 2 september start Junel Slappendel bij ons in de praktijk als nieuwe waarneemster. Samen met Mirjam Thiel vervangt zij Annegien tijdens haar afwezigheid en geven zij Wijnie en Elsbeth de gelegenheid om vakantie te nemen. We wensen haar veel werkplezier bij ons in de praktijk.

Junel Slappendel

“Mijn naam is Junel Slappendel. Ik ben geboren en getogen in Zevenhoven en al bijna vier jaar getrouwd met mijn lieve man, Ron. Als klein meisje zei ik altijd al; als ik later groot ben wordt ik babydokter. Na jaren hard studeren aan de academie in Maastricht, kwam afgelopen juli mijn langgekoesterde droom uit; Ik studeerde af als verloskundige! Ik ben heel blij en dankbaar dat ik dit mooie beroep mag uitoefenen.

De zomerperiode heb ik als waarnemend verloskundige gewerkt in de buurt van de achterhoek. Ik heb hier veel ervaring op kunnen doen. Toch was de wens om dichter bij huis te werken erg groot en vanaf september zal ik daarom starten in verloskunde praktijk Nieuwkoop. Terug naar mijn roots. Ik heb er ontzettend veel zin in en ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!”