Lisa van den Berg gestart per 1 maart

Vanaf 1 maart is Lisa van den Berg bij ons gestart in de praktijk als nieuwe waarneemster. Zij zal de eerste maand enkele diensten maar vooral spreekuren doen om je als zwangere te leren kennen.  Daarna zal zij, net als Wijnie en Elsbeth, gemiddeld 3 dagen per week werken in de praktijk.

Hieronder stelt ze zich aan je voor:

Mijn naam is Lisa van den Berg en in 2009 studeerde ik in Rotterdam af als verloskundige. De afgelopen jaren werkte ik in het oosten van het land, maar door de wens om terug te komen naar het westen heb ik vorig jaar mijn baan daar opgezegd. Nadat we het afgelopen jaar een wereldreis met een zeilboot gemaakt hebben ben ik inmiddels samen met mijn man en drie kinderen neergestreken in Alphen aan den Rijn. Dit is ook de plaats waar ik geboren en getogen ben.
Per maart kom ik waarnemen bij Verloskunde Praktijk Nieuwkoop. Ik heb veel zin om aan de slag te gaan en kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!