Ons team

Bij Verloskunde Praktijk Nieuwkoop werken we in een klein team van verloskundigen; Elsbeth Treur, Wijnie Verbeek en waarneemsters Lisa van den Berg en Martine van Dijk. Daarnaast werkt Liesbeth Tonus als praktijkassistente. Hieronder stellen wij ons aan je voor. 
Elsbeth Treur

Ik ben Elsbeth Treur, getrouwd met Bernard Jan en trotse moeder van zoon Aaron(2017) en dochter Ava (2019). Sinds 2015 ben ik werkzaam als verloskundige. Na mijn afstuderen begonnen als waarneemster in de regio en sinds januari 2018 vast lid van het fijne team van verloskundigen in Nieuwkoop. Ik ben een betrokken en rustig aanwezige verloskundige met een passie voor persoonlijke zorg en vind het bijzonder om je te begeleiden in het proces van (opnieuw) moeder worden.

Wijnie Verbeek

Ik ben Wijnie Verbeek, in 1978 afgestudeerd  als verloskundige op de ‘Kweekschool voor verloskundigen’ in Amsterdam en vanaf 1983 de eerste gevestigde verloskundige in Nieuwkoop. Ik heb een inmiddels volwassen zoon Laurens. En ik ben sinds januari 2021 trotse oma van kleindochter Maisy. Het is bijzonder deze praktijk 30 jaar alleen gedraaid te hebben, maar ik vind het heel fijn om dit speciale werk met mijn verloskundige collega’s in dit mooie bedrijf inmiddels te delen. Vanwege uitval door ziekte is Wijnie (tijdelijk) gestopt met werken. 

 

Praktijkassistente

Liesbeth Tonus

Mijn naam is Liesbeth Tonus-Kok en ik woon samen met mijn man Olaf, onze dochters Lotte (13) en Cato (3) en onze zoon Sam (10) in het prachtige Kanis. Ik bied de verloskundigen ondersteuning met name op het administratieve gedeelte en telefoon zodat zij nog meer tijd kunnen nemen voor het belangrijkste: jullie zwangerschap!

Waarneming

Onze collega Wijnie Verbeek moet vanwege gezondheidsklachten (tijdelijk) stoppen met haar diensten en spreekuren.

Ter vervanging van haar diensten en spreekuren hebben we waarneming.  Onze  waarneemsters zijn Lisa van den Berg en Martine van Dijk.

Ik ben Lisa van den Berg en in 2009 afgestudeerd in Rotterdam als verloskundige. De afgelopen jaren werkte ik in het oosten van het land. Door de wens om terug te komen naar het westen heb ik vorig jaar mijn baan opgezegd. Na  een wereldreis met een zeilboot gemaakt te hebben ben ik inmiddels samen met mijn man en drie kinderen neergestreken in Alphen aan den Rijn. Dit is ook de plaats waar ik geboren en getogen ben. Per maart kom ik waarnemen bij Verloskunde Praktijk Nieuwkoop. Ik heb veel zin om aan de slag te gaan en kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!

Martine van Dijk

Ik ben Martine van Dijk-Karels, getrouwd met Harmen en moeder van een dochter Lydia (2019). In 2018 ben ik als verloskundige afgestudeerd in Antwerpen. Per 1 mei ben ik gestart als waarneemster in Nieuwkoop. Ik vind het  belangrijk om persoonlijke zorg te verlenen afgestemd op jouw/jullie behoeften.  Tot binnenkort op de praktijk!

Stagiaires

Omdat we het belangrijk vinden dat toekomstige verloskundigen goed worden opgeleid, begeleiden wij af en toe studenten van de Academie Verloskunde Maastricht. Een stagiaire verricht alléén handelingen die ze op de opleiding al heeft behaald en uiteraard onder supervisie van een van ons. Ook heeft ze, net als wij, beroepsgeheim.
De aanwezigheid van een stagiaire wordt kenbaar gemaakt met een aankondiging in de wachtkamer en op onze Facebook pagina. Mocht je bezwaar hebben tegen de aanwezigheid van een student kan je dat ons laten weten. Momenteel begeleiden wij geen stagiaire.