Ons team

Team Verloskundige Praktijk Nieuwkoop

Bij Verloskundige Praktijk Nieuwkoop werken we in een vast team van drie verloskundigen en een praktijkassistente. Van links naar rechts zie je Wijnie Verbeek, Annegien Bakkers, Selma Dierdorp (praktijkassistente) en Elsbeth Treur. Hieronder stellen wij ons aan je voor.

Annegien Bakkers

Ik ben Annegien Bakkers en werk sinds 2012 bij Verloskunde Praktijk Nieuwkoop. Naast verloskundige ben ik ook lactatiekundige IBCLC. Beide jobs doe ik met heel veel liefde en plezier. Ik probeer altijd te kijken naar wie je bent en van daar uit naar wat je nodig hebt. Voor de een is dat heel anders dan voor de ander en dát maakt ons werk zo leuk!
Samen met Erik, onze zoon (2014) en onze dochter(2016) woon ik in Ter Aar.

Elsbeth Treur

Ik ben Elsbeth Treur, getrouwd met Bernard Jan en trotse moeder van zoon Aaron(2017) en dochter Ava (2019). Sinds 2015 ben ik werkzaam als verloskundige. Na mijn afstuderen begonnen als waarneemster in de regio en sinds januari 2018 vast lid van het fijne team van verloskundigen in Nieuwkoop. Ik ben een betrokken verloskundige met een passie voor persoonlijke zorg en vind het bijzonder om je te begeleiden in het proces van (opnieuw) moeder worden.

Wijnie Verbeek

Ik ben Wijnie Verbeek, in 1978 afgestudeerd  als verloskundige op de ‘Kweekschool voor verloskundigen’ in Amsterdam en vanaf 1983 de eerste gevestigde verloskundige in Nieuwkoop. Mijn zoon Laurens is ondertussen 30 jaar en heeft (nog) geen kinderen. Het is bijzonder deze praktijk 30 jaar alleen gedraaid te hebben maar  ik vind het nu heel fijn dat er twee verloskundige collega’s zijn bijgekomen met wie ik het bijzondere  werk in dit mooie bedrijf kan delen. Ik hoop dat ik samen met hen, in ieder geval tot mijn pensioen dit werk in deze praktijk kan blijven voortzetten.

Selma Dierdorp

Ik ben Selma Dierdorp, praktijkassistente en met veel plezier moeder van twee volwassen zonen. Ik woon in Alphen aan den Rijn. Als team begeleiden wij de zwangerschap. Ik ben daar graag onderdeel van. Tijdens het telefonisch spreekuur krijg je mij aan de lijn. Het persoonlijke contact voor aanmeldingen, afspraken, algemene vragen en een luisterend oor vind ik een leuk onderdeel van mijn werk. Ik houd van een praktische aanpak en een persoonlijke benadering.

Waarneming

Elsbeth is vanaf 21 juni 2019 met zwangerschapsverlof. Tijdens haar afwezigheid zal Marijse Quartel voor haar waarnemen.

Marijse Quartel

Ik ben Marijse Quartel en ik ben getrouwd met Daniel. Samen hebben we 3 kinderen, Benthe (2010), Jesse (2013) en Isa (2016). Ik ben 11 jaar geleden afgestudeerd als verloskundige en ik heb sinds die tijd verschillende werkplekken gehad zowel in de verloskundigenpraktijk als in het ziekenhuis. De komende maanden zal ik als waarneemster werken bij verloskunde Praktijk Nieuwkoop. Het mooiste van mijn werk vind ik om mensen zo goed mogelijk te begeleiden in een bijzondere en spannende periode van hun leven: tijdens de zwangerschap en geboorte van hun kindje! Persoonlijke zorg vind ik belangrijk en luisteren naar wat iemand nodig heeft. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Stagiaires

Omdat we het belangrijk vinden dat toekomstige verloskundigen goed worden opgeleid, begeleiden wij af en toe studenten van de Academie Verloskunde Maastricht. Een stagiaire verricht alléén handelingen die ze op de opleiding al heeft behaald en uiteraard onder supervisie van een van ons. Ook heeft ze, net als wij, beroepsgeheim.
De aanwezigheid van een stagiaire wordt kenbaar gemaakt met een aankondiging in de wachtkamer en op onze Facebook pagina. Mocht je bezwaar hebben tegen de aanwezigheid van een student kan je dat ons laten weten.