Onze borstkolven

In de kraamtijd is het soms nodig om te kolven. Je kunt dan bij ons een professionele borstkolf huren. Ook als je een kolf wilt aanschaffen kun je bij ons terecht.

Wij verkopen en verhuren kolven van het merk Ardo. Deze kolven voldoen aan de hoogste veiligheidseisen van professionals en moeders. De kolven zijn zo gemaakt dat er nooit moedermelk in de motor kan komen. Hierdoor kan de kolf niet beschadigen, en kunnen er ook nooit bacteriën uit de motor bij de moedermelk komen.
Alle kolven van Ardo zijn individueel in te stellen en zijn bisfenol-A-vrij.

Carum
De Carum is een professionele borstkolf, die enkel- of dubbelzijdig te gebruiken is. Deze is met name geschikt als je korte periode wilt kolven, of als je moedermelk op gang wilt brengen zonder dat je kindje zelf aan de borst kan drinken, bijvoorbeeld als hij/zij in de couveuse ligt. De Carum is bij ons te huur voor €15- per week of €2,50 per dag. In verband met hygiëne moet je de borstschelpen en flesjes apart aanschaffen. Een dubbelzijdige “aansluitset” kost €32,00 (aanschaf).  Ook buiten kantoortijden kun je de Carum bij ons huren!
carum
Heb je de Carum bij ons gehuurd en wil je graag een eigen kolf aanschaffen, dan kun je bij ons een conversieset kopen. Dit is een kolf zonder aansluitset, want die had je al aangeschaft toen je de Carum bij ons huurde. De conversieset maakt van je aansluitset een Calypso dubbelzijdige kolf voor €125,00.
Voor €19,00 maak je van je aansluitset een handkolf.

Calypso
De calypso is een handige en handzame kolf die je overal mee naar toe kunt nemen. Deze is met name geschikt als je vaker wilt kolven, bijvoorbeeld als je weer aan het werk gaat. De Calypso-dubble plus (dubbelzijdige elektrische kolf) is bij ons te koop voor €200,00.
De enkelzijdige Calypso is alleen op bestelling te verkrijgen. Dat geld ook voor de Calypso-to-go, een compleet pakket met kolf, tas, koeltas, koelelementen, extra flesjes, handkolfset etc. Vraag hiernaar voor de actuele prijs en leveringstijd.
calypso

Amaryll
De Amaryll is de handkolf van Ardo. Deze is bij ons te koop voor €47,50 en vooral geschikt als je zo af en toe eens wilt kolven.
amaryll

Naast borstkolven verkopen we ook tepelhoedjes van Ardo in verschillende maten (€ 7,00 per set van 2) en cupjes van Medela (€ 1,00). Een cupje kun je gebruiken om kleine hoeveelheden afgekolfde melk aan je kindje te geven.

Voor meer informatie, voorwaarden, huur of aanschaf van een kolf kun je bellen of mailen, of vraag ernaar op de zwangerschaps- of kraambedcontroles.