Onze visie

We streven naar het geven van professionele zorg en persoonlijke aandacht. We willen graag vrouwen bewust maken van hun eigen vermogen om, zo veel als mogelijk is, op eigen kracht een kind te krijgen en vinden daarbij de sfeer van privacy en intimiteit erg belangrijk.

Ons doel is om zorg naar behoefte te verlenen tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Een zwangerschap en bevalling zijn hele bijzondere, maar ook hele normale en natuurlijke processen. Wij waken tijdens zwangerschap, bevalling en kraamtijd over het verloop van deze processen en verwijzen je indien nodig naar andere specialisten.

Wij zien in dat het onvermijdelijk is om soms gebruik te moeten maken van de door techniek en medische wetenschap geboden hulp. Niet alle zwangerschappen verlopen zonder problemen.
Het is alleen de kunst om dit pas te doen als het noodzakelijk is omdat ingrijpen in natuurlijke processen ook tot gevolg kan hebben dat er méér problemen ontstaan dan wanneer de natuur zijn kans krijgt en er rustig afgewacht wordt.