Wijnie met verlof, Marijse neemt voor haar waar.

Wijnie is sinds deze week met welverdiend verlof. Tijdens haar maanden van afwezigheid zal Marijse Quartel haar vervangen.

Hieronder stelt ze zich aan jullie voor:

Ik ben Marijse Quartel en ik ben getrouwd met Daniel. Samen hebben we 3 kinderen, Benthe (2010), Jesse (2013) en Isa (2016). Ik ben 11 jaar geleden afgestudeerd als verloskundige en ik heb sinds die tijd verschillende werkplekken gehad zowel in de verloskundigenpraktijk als in het ziekenhuis. De komende maanden zal ik als waarneemster werken bij verloskundigenpraktijk Nieuwkoop. Ik heb er veel zin in! Het mooiste van mijn werk vind ik om mensen zo goed mogelijk te begeleiden in een bijzondere en spannende periode van hun leven: tijdens de zwangerschap en geboorte van hun kindje! Persoonlijke zorg vind ik belangrijk en luisteren naar wat iemand nodig heeft. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Marijse Quartel