Wijnie Verbeek

Ik ben Wijnie Verbeek. Geboren 06-01-1957 in Paramaribo begon ik de eerste vijf jaar van mijn leven in Suriname samen met mijn 2 broers en 2 zusjes.

Vanaf mijn lagere school tijd wonen we in Nederland en ben ik na de lagere school en de HAVO, op mijn 18e naar de ’ kweekschool voor vroedvrouwen’  in Amsterdam gegaan. Daar ben  ik in 1978 afgestudeerd.  In 1983 heb ik mijn na een paar jaar ervaring op doen met waarnemingen in andere praktijken, mij gevestigd in Nieuwkoop als eerste verloskundige in dat gebied.

Er is veel veranderd in de 30 jaar dat ik  alleen werkzaam ben geweest in deze praktijk . De grootste veranderingen  zijn de praktijkassistente die er sinds 4 jaar is, september 2012 was er de verhuizing van de praktijk naar het gezondheidscentrum in Nieuwkoop  en tot slot sinds januari 2014 de samenwerking met Annegien Bakkers waardoor de praktijk een maatschap van 2 verloskundigen is geworden.  Nog steeds bewogen door het proces van vader en  moeder worden en met enthousiasme voor nog vele jaren!!